Tüketicilerin “ortak noktası” Türk Kahvesi oldu

Tüketicilerin “ortak noktası” Türk Kahvesi oldu

Vakıf Katılım

“Hepimizin ortak noktası” söylemiyle her yaştan misafirine enfes tatlar sunan, ikram ettiği tüm lezzetleri kendisi üreten Kahve Dünyası, misafirlerinin tüketim alışkanlıklarına göre 2019 yılında tercih ettikleri lezzetleri ortaya çıkardı.

“Hepimizin ortak noktası” Kahve Dünyası, 2019 yılında misafirlerinin tercih ettiği lezzetleri açıkladı. Tüketim alışkanlıklarına göre 2019 yılında her yaştan kadın ve erkek tüketicilerin “ortak noktasının” Türk Kahvesi olduğu açıklandı. Kahve Dünyası, her 100 Türk kahvesi severden 43’ünün Türk kahvesini sade içtiğinin altını çizdi. Dört farklı mevsimde kahve kategorisinin liderliğini yine Türk Kahvesi kimseye kaptırmadı.

Fit lezzet herkesin tercihi…

Kahve Dünyası, misafirlerinin tercihlerine göre bölgelerin tüketim alışkanlıklarını da ortaya çıkardı. Arkadaşlar arasında en çok paylaşılan lezzet olarak Fit Brownie öne çıktı. En fit şehirler sırasıyla İstanbul, Antalya, Ankara, Muğla ve Eskişehir olarak açıklandı. Masaya servisi en çok seven şehir yüzde 91,9 oranla Malatya, alıp götürmeyi en çok seven şehir ise yüzde 85,4 oranla Manisa oldu. En sık mobil uygulama kullanan ödülü ise üniversitelilere gitti. Marmara Üniversitesi ve Gaziantep Üniversitesi listenin ilk sıralarında yer aldı.

Türk kahvesi sade içildi

Kahve Dünyası’nda kahve kategorisinde en çok tercih edilen ürün Türk kahvesi olurken sade Türk kahvesi, Kahve Dünyası misafirlerinin en fazla tercih ettiği lezzet oldu.

Ev sevilen dondurma bitter çikolatalı…

Yılın en sevilen dondurması bitter çikolatalı dondurma olurken ayın en beğenilen dondurmaları arasında portakal parçalı bitter dondurma ilk sırada yer aldı. Sınırsız dondurma yeme yarışmasının rekoru ise 122 top dondurma olarak kayıtlara geçti.

Hazır Al ile 210.000 dakika…

Hazır Al özeliğini en çok kullananların yaş aralığı 23-26, aynı özellikle uzaktan sipariş veren kullanıcılar ise 210.000 dakika kazandı. Hazır Al özelliğiyle en çok sipariş verilen ürün Caffe Latte olarak öne çıkarken 2019 yılında bir tüketici tarafından kazanılan en fazla çekirdek 810 adet yani 810 TL olarak kayıtlara geçti. Mobil uygulama üzerinden kahvelerini yeşil termoslarına dolduran kahve tutkunları için ise TEMA Vakfı ile gerçekleşen işbirliği kapsamında fidanları dikildi.


Hibya Haber Ajansı