Medianova'dan şirketlere yazılım kolaylığı

Medianova'dan şirketlere yazılım kolaylığı

Vakıf Katılım

Medianova yazılım ekibi tarafından oluşturulan proje, internet üzerinden yapılan canlı yayınlara fark yaratan özellikler sunuyor.

 

Internet üzerinden yapılan canlı yayınların Türkiye’deki ilk sağlayıcısı konumunda olan Medianova, yurtdışı pazarına açılmaya yönelik attığı global adımların yanına bir de SaaS webinar platformu ekledi. Bu hedef doğrultusunda kurulan Wezone, freemium iş modelinde ücretsiz kullanım fırsatı da sunuyor.

 

Şirketlere büyük kolaylık sağlıyor

Sunum veya eğitim gibi konularda internet üzerinden canlı yayın yapmak isteyen herkesin kullanabileceği Wezone, ücretsiz olma ve anlık aktivasyon gibi özellikleriyle fark yaratıyor. Beta olarak hayatına başlayan Wezone, büyük kurumlarda şirket içi network altyapısına entegre edilerek özellikle telekom, finans ve sağlık gibi sektörlerde kurum içi canlı yayın yapma olanağı da sağlıyor. Wezone ile ilk yılın sonunda 10.000 kullanıcıya ulaşılması bekleniyor.

 

Wezone.io ile global dünyada fark yaratmayı amaçlıyoruz

Medianova’nın CEO’su Serkan Sevim, şirketin global pazardaki hedeflerine yönelik önemli açıklamalar yaptı. “Medianova olarak yıllardır, global pazarda büyümek ve alanımızda birçok proje yürüterek iddialı bir noktaya gelmek için çalışıyoruz. Hem global alanda satış olarak, hem de yıllardır Ar-Ge merkezimizde gelişen CDN platformu ile Gartner ve Frost&Sullivan’ın global araştırma raporlarında yer aldıktan sonra ilerleyen dönemlere yönelik planlarımızıdaha da geliştirdik. Bu yöndeki çalışmalarımızın ilki, dünyada hızlı büyüyen web seminer (webinar) sektörüne yönelik platform oldu. www.wezone.io adresinden ulaşılan Wezone’nun BETA sürümü ile global dünyada fark yaratacağımız bir ürünün ilk adımını hayata geçirmiş olduk. Önümüzdeki dönemde de global ölçekte yeni projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz.”


Hibya Haber Ajansı