Rodrigo, Türkiye'deki işletmelerin faaliyetini durdurdu

Rodrigo, Türkiye'deki işletmelerin faaliyetini durdurdu

Vakıf Katılım

Rodrigo Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş, koronavirüs salgını nedeniyle Türkiye'deki işletmelerin faaliyetini durdurdu.

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgınına karşı alınan tedbirlerin önemsendiği bilidrildi.

Açıklamada, ''Toplumumuzun, müşterilerimizin, ekip arkadaşlarımızın, iş ortaklarımız ve dokunduğumuz herkesin sağlığını korumak en büyük önceliğimizdir. Bu sebeple salgının daha fazla yayılmaması adına 23.03.2020 tarihinden itibaren Türkiye'deki  işletmelerimizin faaliyetlerine geçici süreliğine ara veriyoruz.'' denildi.

''Sizlerle 7/24 hizmet verecek online mağazamız rodrigo.com, sosyal medya kanallarımızda ve info@rodrigo.com.tr'de buluşmaya devam edeceğiz.'' ifadesinin kullanıldığı açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Gerekli tüm hazırlıkları tamamlamanın yanı sıra operasyonlarımızı uzaktan sürdürebilmek için teknik
altyapımızı da güçlendirdik. Halihazırda devam eden üretim süreci yönetim tarafından takip edilecektir. Şirketin finans yapısını korumak için nakit yönetimi konusunda tedbirli olmak amacıyla bankalardan gerektiğinde kullanılmak üzere kredi limitleri de sağlamış bulunuyoruz. Yerel ve küresel yetkililerin yönlendirmelerini sürekli takip ediyor, sağlıklı ve duyarlı kalmaya özen gösteriyoruz. Her zaman olduğu gibi tüm paydaşlarımızla iletişime açık olduğumuzu da belirtmek istiyoruz.''


Hibya Haber Ajansı