MWM'den EP habercisi yeni tekli:''Here I Am''

MWM'den EP habercisi yeni tekli:''Here I Am''

Vakıf Katılım

Kedimari ve Purple Phase ikilisinden oluşan MWM’in yeni teklisi “Here I Am” haftaya yayımlanacak EP’nin müjdesini veriyor!

Ses mühendisi ve müzik yapımcısı Purple Phase ile Türkiye'nin ünlü Instagram ve YouTube fenomenlerinden biri olan Kedimari'nin bir araya gelmesiyle 2019 yılında kurulan elektronik müzik ikilisi MWM’in ikinci teklisi niteliğindeki “Here I Am” Epic Istanbul etiketiyle yayımlandı!

2019 yılının Ekim ayında müzikseverlerin beğenisine sunduğu ilk teklisi “Dirty Clone” ile elektronik müzik dünyasında adını duyuran ikilinin yeni projesi “Here I Am” önümüzdeki günlerde yayımlanacak EP’nin de adını taşıyor. Dört şarkıdan oluşan EP, italo disco, synthpop ve acid house türlerini sentezleyerek dinleyicileri zaman yolculuğuna davet ediyor.

Kedimari’nin retro house vokallerinin ve nostaljik disko melodileriyle harmanlanmış tekli “Here I Am”, 90lı yılların klasik dans müziği hissini veriyor. Dönemin mikrofonları ile vokal kayıtları alan ikilinin bu projesinin tüm söz, beste ve prodüksiyonu kendilerine ait.

MWM’in yeni teklisi “Here I Am” şimdi tüm dijital platformlarda!

Hibya Haber Ajansı