MetLife, iPhone 11 kampanyasının talihlileri belli oldu

MetLife, iPhone 11 kampanyasının talihlileri belli oldu

Vakıf Katılım

MetLife’ın Bireysel Emeklilik Sistemi’ne katılımı teşvik etmek amacıyla düzenlediği iPhone 11 kampanyasının sonuçları belli oldu

MetLife Emeklilik ve Hayat’ın 1 Aralık 2019–31 Ocak 2020 tarihleri arasında düzenlediği kampanya kapsamında, DenizBank veya Odeabank şubelerinden ya da MetLife acentelerinden bireysel emeklilik sözleşmesi yaptıran katılımcılar arasında noter huzurunda yapılan çekilişle 10 adet iPhone 11 kazananlar belirlendi.

MetLife Türkiye Genel Müdürü Deniz Yurtseven kampanyanın gördüğü ilgiden memnuniyetini dile getirerek şöyle konuştu: “Dünya ile karşılaştırdığımızda, BES’te ülkemizde kısa zamanda oldukça önemli bir yol kat ettik. Ancak, tasarrufların istenen seviyelere gelmesi için hâlâ gidilecek yolumuz var. Tasarruf bilincini toplumun her kesimine aşılayarak BES konusunda farkındalık yaratmayı hem kurumsal hem de toplumsal bir görev olarak görüyoruz. Dönem dönem düzenlediğimiz kampanyalarla da sisteme katılımı teşvik etmeye çalışıyoruz. Bu çerçevede iPhone 11 kampanyamızda kazanan talihlileri tebrik ediyor, kampanyamıza gösterdikleri ilgiden dolayı tüm katılımcılara teşekkürlerimi sunuyorum.”

Bireysel Emeklilik Sistemi’nin tasarruf bilincine, aile ekonomisine ve gelecek adına yatırım yapmak isteyenlere büyük katkılar sunduğunu her fırsatta dile getiren MetLife Emeklilik ve Hayat, bu bilincin toplumun her kesimine sirayet etmesi için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Kampanyanın kazananlarına https://www.metlife.com.tr/bes-iphone-11-kampanya/ adresinden ulaşılabilir.


Hibya Haber Ajansı