Yenilenme Zamanı Sonbahar’da Detox başkadır.

Yenilenme Zamanı Sonbahar’da Detox başkadır.

Vakıf Katılım

83.000 metrekarelik alana sahip mimari ödüllü Lux*Bodrum Resort &Residence otelinin iyileştirici atmosferinde zihninizi, bedeninizi ve ruhunuzu dinlendirin.

Sonbaharda Bodrum yarımadasının tertemiz havası ve muhteşem doğanın buluştuğu birbirinden özel odalardan, eşsiz suitlerden villalara, dairelere kadar otelde lüks konfor seçenekleriyle hizmet veriliyor.

Lux* Bodrum Resort & Resicedence'ın içinde bulunan Vitalica Wellness sonbaharın dingin ve ılık günlerini tercih eden misafirlerine, tüm beklentilerin karşılandığı kişiye özel sağlık deneyimleri sunuyor.

Misafirlerine modern bir hizmet anlayışı ile deneyimler yaşatan otelin ''Vitalica Wellness'' sağlıklı yaşam merkezinde seçebileceğiniz birçok bakım ve sağlık paketi bulunuyor.

Şahane sonbahar havasında Bodrum'da keyifli bir ortam ve yine muhteşem bir koyda, hep birlikte yürüyüşler, eğitimler, sohbetler, yogalar, meditasyonlar, çok farklı bölgesel masajlar, cilt bakımları, ozon, oksijen takviyeleri, lenfatik tedaviler, bağışıklık güçlendiren karaciğer detoksları, akciğer ve sinüs temizlikleri, IV tedavileri, holistik uygulamalar, lezzetli detoks içecek ve yiyecekleri eşliğinde keyifli programlar hazırlanıyor.

Sonbaharda Bodrum’da Detoks başkadır.

Doğanın, içinde kalan son enerjiyi, alev rengi bir yorgan yapıp üstüne çektiği mevsimdir sonbahar!

Her gün batımında, her akşam rüzgârında, her düşen yaprakta biraz daha yaklaşır ve güneşin yoğun enerjisi, gün geçtikçe yerini huzurlu bir sessizliğe bırakır.

Vitalica Wellness Detoks Programı Eylül –Ekim-Kasım ayı Özel İndirimli Tanıtım Fiyatları ile alanlarında uzman tıp doktorlarından oluşan bir kurul tarafından geliştirilen ve uygulanan benzersiz programlar sunuyor.

Yoğun detoks programı, sağlığı geliştirme ve yenileme programı, anti-aging programı, güzellik ve estetik programları birbirinden özel seçenekler arasından size en uygun olanını seçerek kendinizi uzmanların ellerine bırakabilirsiniz.

Vitalica Wellness'ın kişiye özel tedavileri ve sağlıklı yaşam mutfağı ile canlanın.

Fiziksel, duygusal, zihinsel, ruhsal olarak sizleri tam bir denge haline taşıyan çok özel bir yolculuğa davetlisiniz. Vitalica Wellness Kasım ayı sonuna kadar hizmetinizde.

Bu wellness cennetinde sıradan wellness merkezlerinde bulunmayan ve doktor kontrolünde uygulanan çok sayıda tedavi, uygulama ve özel alan var.

Unutmayın, sonbahar şiir okuma mevsimi değil, şiirleri anlama ve sırlarını keşfetme zamanıdır.

Vücudunuzun söylediklerini anlayın, sağlıklı yaşam sırlarını keşfedin!

Kaynak:fampr