Sevdiklerinize Morhipo Gift Card kadar yakınsınız

Sevdiklerinize Morhipo Gift Card kadar yakınsınız

Vakıf Katılım

Morhipo Gift Card ile sevdiklerinizi mutlu etmeye mesafeler engel değil. Anneler Günü yaklaşırken, Morhipo Gift Card ile annenize binlerce marka arasından en özel hediyeyi seçme özgürlüğü ve evden çıkmadan online alışveriş konforunu yaşamasını sağlayabilirsiniz.
 
Yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir arada sunarak modanın e-ticaretteki adresi olan Morhipo.com, özel günlerinde sevdiklerinin yanında olmak isteyenler için Morhipo Gift Card seçeneğini sunuyor. 
 
Bu yıl 10 Mayıs'ta kutlanacak olan Anneler Günü'nde annelerinin yanında olamayacak, hediyelerini kendileri veremeyecek olanlar için eşsiz bir çözüm sunan Morhipo Gift Card ile annenize dilediği markadan dilediği seçme özgürlüğünü hediye edebilir, kadın giyimden dünyaca ünlü parfümlere,  mutfak yardımcılarından teknolojik ürünlere, aksesuardan ayakkabuya kadar geniş bir yelpazede dilediği hediyeyi seçme ayrıcalığını sunabilirsiniz. 
 
Evde kaldığımız bu günlerde anneler, 3 binden fazla markanın yüzbinlerce ürününün yer aldığı Morhipo.com'da online alışveriş konforuyla hediyesine kavuşacak, bu özel günde annesinin yanında olmak isteyenler evlerinden çıkmadan annelerinin yüzünde kocaman bir gülümseme yaratacak. 
 
Morhipo Gift Card'lar 50, 100, 250 ve 500 TL'lik seçenekleriyle modanın e-ticaretteki adresi Morhipo.com'da!


Hibya Haber Ajansı