Çocuklar sömestr tatilinin tadını Emaar Akvaryum da çıkarıyor

Çocuklar sömestr tatilinin tadını Emaar Akvaryum da çıkarıyor

Vakıf Katılım

Dalgıç gösterilerinden dijital oyunlara birçok aktivitenin yanı sıra arttırılmış gerçeklik oyun alanı, su samuru, penguen besleme seansları ve uzman sunumları ile çocuklar Emaar Akvaryum’da öğrenirken eğlenerek tatilin tadını çıkartıyor. 

İstanbul’un en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Emaar’da bulunan Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi, sömestr tatili bitmeden aileleri keyifli bir gün geçirmeye davet ediyor. Çocuklar birbirinden eğlenceli aktiviteler ve besleme seansları ile hem eğlenip hem öğrenirken, anne babalar da akvaryumun büyülü dünyasını keşfetme şansı yakalıyor.

 

Merak Uyandıran Dalgıç Gösterileri

Dalgıçların suyun altında nasıl konuştuklarını öğrenmek isteyenler ya da suyun altında kalabilmek için neler kullandıklarını merak edenler için dalgıç şovları Emaar Akvaryum’da meraklılarını bekliyor.  Çocukların su altı dünyasına dair meraklarını gidermeleri için hem eğlenceli hem de öğretici aktiviteler ile tanışma fırsatı yakalıyor.

Dijital Oyun Alanı’nda Yaratıcılıkta Sınır Yok

Çocuklar Emaar Akvaryum’da bulunan artırılmış gerçeklik alanında orka balinaları, kutup ayıları ve foklarla keyifli saatler geçirebiliyor. Emaar Akvaryum’un yeni interaktif dijital oyun alanı Hayal Adası’nda ise çocuklar, seçtikleri balık ve dinozorları tablette hayallerindeki gibi tasarlayıp ve renklendirip, projeksiyon aracılığıyla canlandırabiliyor.

 

Sevimli Canlıların Beslenmesine Tanıklık Edin

Ziyaretçiler penguenler, su samurları, manta vatozları, dev su fareleri, köpekbalıklarının uzmanlar tarafından beslenmesine tanıklık ederken aynı zamanda su canlıları hakkında ilginç bilgiler de edinebiliyor. Dileyen ziyaretçiler tüplü dalış yaparken dileyen ziyaretçiler de penguen besleme aktivitesine uzmanlar ile birlikte katılabiliyor.

 


Hibya Haber Ajansı