Seiko Optik Türkiye'den, sektör profesyonellerine kapsamlı eğitim

Seiko Optik Türkiye'den, sektör profesyonellerine kapsamlı eğitim

Vakıf Katılım

Türkiye çapında eğitimlere başlayan Seiko Optik Türkiye, sektör çalışanlarını doğru ürünü, doğru ihtiyacayönelik sunma ve yenilikçi optik çözümleri konusunda bilinçlendiriyor. SeikoOptik Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Faruk Ulusoy tarafından verileneğitimlerde, yeni teknolojiler ve özellikle dijitalleşen dünyada yoğunbilgisayar, tablet, telefon kullanımına paralel oluşan göz problemlerininçözümüne yönelik geliştirilen ürünler hakkında bilgi veriliyor.

 

Doğru gözlük kullanımının önemine vurgu yapan Seiko Optik TürkiyeSatış ve Pazarlama Direktörü Faruk Ulusoy, ‘bueğitimler ile amacımız optik sektörü çalışanlarını değişen optik ihtiyaçları vebu ihtiyaçlara özel geliştirilen ürünler konusunda bilinçlendirmek ve enönemlisi hizmet kalitesinde mükemmelliğe ulaştırmak. Yaygınlaşan cep telefonuve tablet kullanımı, dijitalleşme, yoğun iş hayatı ve stres yeni gözproblemlerinin oluşmasına neden oluyor. Ve buna paralel olarak günümüz gözproblemlerinin çözümüne yönelik smart ürünler geliştiriliyor. Eğitimlerle buürünlerin sunduğu konfor ve çözümleri ilk ağızdan aktararak sektörübilinçlendirmeye devam ediyoruz’ diyor.

 

Kullanımamacına özel ürün ve hizmet yaklaşımı...

Cam numarası değişmese de kullanım amacına bağlı olarak camlarınfarklılaşması gerekiyor. Avrupa’da farklı kullanım amaçlarına yönelikkullanıcılar 3 ya da 4 gözlüğe sahip. ‘Süreklibilgisayar kullanan ofis çalışanı ile çizim yapan bir mimar ya da araç kullananbir kişinin göz numarası değişmese de cam ihtiyacı farklıdır’ diyen Ulusoy,‘Bilinçli bir optisyen tüketiciyi doğrucam konusunda da yönlendirmeli. Eğitimizinönemli bir parçası da kullanım amacı doğrultusunda tüketiciye doğru ürününönerilmesine yönelik hizmet yaklaşımı’ dedi.


Hibya Haber Ajansı