İşletmelerde hız, kalite ve verim artıran teknoloji

İşletmelerde hız, kalite ve verim artıran teknoloji

Vakıf Katılım

Elektriksel bağlantılar, sinyal, veri, güç dağıtım ve işlenmesi konularında sunduğu endüstriyel çözümlerle sektörün lider global markaları arasında yer alan Weidmüller, iş yerleri için sunduğu yenilikçi çözümlerle dikkat çekiyor. “Workplace Solutions” olarak adlandırdığı konsept ile işletmelerde yüksek verimlilik sağlayan Weidmüller, aynı zamanda yüzde 80 daha hızlı ve daha güvenli işlemler ile yüzde planlama güvenilirliğine imkan tanıyor.

Stuttgart Üniversitesi Takım Tezgahları ve Üretim Üniteleri Kontrol Mühendisliği Enstitüsü tarafından yapılan “Panel building 4.0” çalışması, iş süreçlerinde en fazla zaman harcanan aşamaların planlama ve kurulum olduğunu gösteriyor. Proje planlamasının yapılması ve gerekli diyagramların oluşturulması, planlama süreci için gereken zamanın yüzde 50’sinden fazlasını, kurulum sırasında genellikle mekanik montaj ve kablolama için gerekli olan manuel işlemlerin toplamı ise montaj işlemi için harcanan zamanın yüzde 70'ini oluşturuyor. Elektrik bağlantı elemanları sektörünün lider firmalarından Weidmüller ise iş yerleri için sunduğu yenilikçi çözümleri ile yüksek verimliliğin yanı sıra iş süreçlerinin daha hızlı ve güvenli bir şekilde tamamlanmasına imkan tanıyor.

Entregre çözümlerle iş süreçlerini optimize ediyor

Standardizasyon, otomasyon ve entegre çözümler özellikle değişken mühendislik işlemlerinin ve zaman alan manuel işlemlerin gerçekleştiği alanlarda önemli bir optimizasyon potansiyeli sunuyor. Her bir çalışma adımının bir sonraki adımla mükemmel bir şekilde birleştiği bir portföy sunan Weidmüller, yüzde 80 daha hızlı ve daha güvenli işlemler sağlıyor. Verimliliği artırmak amacıyla mekanik montaj ve kablolama gibi zaman alan iş süreçleri için en iyi şekilde uyarlanmış aletler, markalamalar ve yazıcılarla yenilikler geliştiriyor. İleri teknoloji ile yüksek kaliteli ürünler üreten Weidmüller, 40 yıldan uzun süredir makineler, markalamalar, yazıcılar ve çeşitli el aletleri için çalışmalarını sürdürüyor ve premium ürünlerle ilgili tüm sertifikaları ve onaylarını alıyor. Aynı zamanda yüzde 100 planlama güvenilirliği de sunan Weidmüller, tam veri tutarlılığı ile olası hata kaynaklarını azaltarak zaman alan iş süreçlerini düzenliyor ve böylelikle verimlilik artışı sağlıyor.

Zorlu projelerde bile zaman ve maliyet tasarrufu sağlıyor

İş yerlerinde daha fazla verimlilik sağlayan Weidmüller, yazılım çözümleri ile manuel çalışma adımlarını ortadan kaldırarak hata riskini azaltıyor. CAE arayüzleri sayesinde verilerin en yaygın mühendislik ortamlarında hızlı ve kolay bir şekilde sunulmasına imkan tanıyan Weidmüller, özellikle zorlu proje işlerinde ciddi oranda zaman ve maliyet tasarrufu sağlıyor. CAE verileri için çoklu giriş seçenekleri de sunan Weidmüller, üretim süreçlerine optimum entegrasyon sağlıyor. Aynı zamanda tel uçlu yüksükler ve işaretleyicilerle güvenilir yenileme ve optimal süreç güvenilirliği sunuyor.

İş süreçlerini tanımlamada uzman

Akıllıca birleştirilmiş ekipmanlar sayesinde yüksek kalite sağlayan Weidmüller, günün sonunda eksik araçların hızlı tespitini yapıyor. Ayrıca MultiCard markalamaları ve QR kodları ile etiketlemeye ek destek sağlıyor. Yazılım, markalamalar, yazıcılar, otomatik makineler, araçlar, kablo kanalları ve termal yönetim ile de iş süreçlerini mükemmel şekilde tamamlıyor.

Yüksek esnekliğe sahip Kablo İşleme Merkezi

Weidmüller Kablo İşleme Merkezi ürün grubu; kablo işleme makineleri, endüstriyel yazıcılar ve bileşenleri arabirimler aracılığıyla kontrol eden entegre yazılımdan oluşuyor. Her müşteriye özel uyarlama için yüksek esnekliğine sahip bu ürün grubunun özellikleri arasında; kablo işleme için modüler sistem, CUTFIX 8 ARAYÜZ, CRIMPFIX R VARIO, THM MULTIMARK, mobil servis arabaları (panel ve dokunmatik ekran dahil) bileşenleri, bir atölye arabası üzerinde mobil ünite (panel dahil), işlenecek bileşenler arasında iletişim için kendine özgü yazılım ve CAE verileri için çoklu giriş seçenekleri mevcut.

Weidmüller el aleti dolabı ile hızlı erişim

Zaman alan ve çok önemli bir süreç olan pano kablolama alanında da inovatif çözümler sunan Weidmüller, el aletleri ve çalışma malzemelerine hızlı ve verimli bir şekilde ulaşmak için düzenleme yapılmasına olanak sağlıyor. Weidmüller el aleti dolabı, el aletlerinin ölçülerine göre biçimlendirilmiş çekmecelere mükemmel bir şekilde uyarlanmış yüksek kalitede köpük dolgular içeriyor.


Hibya Haber Ajansı