Ünlü müzisyen Aydilge, 23 Nisan’da canlı konser verecek

Ünlü müzisyen Aydilge, 23 Nisan’da canlı konser verecek

Vakıf Katılım

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. Yılında, Bir Dilek Tut Derneği (Make-A-Wish® Türkiye), dilek çocukları için instagram hesabında gönüllü olan ünlü sanatçı ve yazarları konuk edecek. Ünlü müzisyen Aydilge’nin canlı konser vereceği günde, ünlü masal yazarı Ayşegül Dede de çocuklara Sihirli Fırça masalını anlatacak.

Hayati tehlikesi olan hastalıklarla mücadele eden çocuklara yönelik uluslararası bir oluşum olan Bir Dilek Tut Derneği (Make-A-Wish® Türkiye) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. yılında dilek çocukları için instagram hesabı (https://www.instagram.com/makeawishturkiye/) üzerinden birçok etkinlik düzenleyecek.

Ayşegül Dede Sihirli Fırça masalını okuyacak

İlk olarak dilek çocuklarının 23 Nisan için yaptıkları ay yıldızlı resimler bir kolaj çalışması ile Bir Dilek Tut Derneği (Make-A-Wish® Türkiye) instagram hesabı üzerinden paylaşılacak. Akabinde saat 11:00’da masallara dair eğitim ve atölye çalışmaları da yapan, yazar Ayşegül Dede, Bir Dilek Tut Derneği (Make-A-Wish® Türkiye) instagram hesabı üzerinden canlı yayın ile “Sihirli Fırça” masalını anlatacak.

Öğleden sonra programında Bir Dilek Tut Derneği (Make-A-Wish® Türkiye) CEO’su Füsun Kuran, deneyimli gazeteci yazar Nalan Miri Sözerile saat 15:00’da bir canlı yayın gerçekleştirecekler. Burada dilek çocuklarını hayata bağlamak için doğum günü bağışı gibi destekler detaylandırılacak.

Aydilge dilek çocukları için instagram üzerinden canlı yayında konser verecek

Saatler 16:00’ı gösterdiğinde ise ünlü müzisyen Aydilge, zorlu hastalıklarla mücadele eden ve çoğu kronik hasta dilek çocukları için gönüllü olarak Bir Dilek Tut Derneği (Make-A-Wish® Türkiye) instagram hesabı üzerinden canlı konser verecek.

Bir Dilek Tut Derneği (Make-A-Wish® Türkiye) 23 Nisan’da, instagramdaki canlı yayınların yanı sıra yeni bir bağış kampanyasını da hayata geçirdi.Dilek çocuklarına destek olarak onları hayata bağlamak isteyenler 23 Nisan sertifikası satın alabilecekler. Dilek çocukların yüzünde kocaman bir gülümseme yaratmak isteyenler https://fonzip.com/birdilektut/sertifika/satin-al?cid=617 linke tıklayarak 23 Nisan sertifikasını bağış karşılığında çocuklarına hediye edebilecek.

Hayata geçen dilekler çocukların hayata tutunmalarını motive ediyor

Araştırmalara göre, dileği yerine gelen çocukların yüzde 42’si arkadaşlarıyla daha sağlıklı ilişkiler kuruyor yüzde 72’sinin enerji seviyesi ve canlılığı artıyor, yüzde 64’sinin hayata tutunma arzusu artıyor ve yüzde 39’unun tedavi sebebiyle yaşadıkları fiziksel sıkıntılar azalıyor. Bu yüzden tedavi altındaki tüm çocukların dileklerinin yerine gelmesi çok kritik bir öneme sahip.


Hibya Haber Ajansı