Raymond Weil’den Çarpıcı Yeni Koleksiyon; Freelancer Calibre RW1212 Titanyum

Raymond Weil’den Çarpıcı Yeni Koleksiyon; Freelancer Calibre RW1212 Titanyum

Vakıf Katılım

Saatin doğduğu ülke olarak kabul edilen İsviçre’nin köklü Markası Raymond Weil, dünyanın en büyük saat montajcısı Sellita işbirliğiyle hazırladığı yeni koleksiyonu ”Freelancer Calibre RW1212 Titanyum” ile sezona damgasını vurdu.

Saat altı yönünde açık kadranı ve ince işçiliğiyle detaylarda fark yaratan “Freelancer Calibre RW1212 Titanyum” koleksiyonu geleneksel İsviçre saatlerini bambaşka bir tarzla yeniden yorumluyor.

Çelik üzerine titanyum PVD kaplaması, 42 mm çelik kasası, siyah kauçuk bileziği ile klasik ve spor şıklığı bir arada sunan “Freelancer Calibre RW1212 Titanyum”, farklı tasarımıyla tüm saat tutkunu erkeklerin dikkatini çekiyor.

Raymond Weil ”Freelancer Calibre RW1212 Titanyum” saatlerini Günsal Saat resmi satış noktalarında bulabilirsiniz.

Ürün Bilgisi: Erkek / 15. 380 TL

Günsal Saat Hakkında

Günsal Saat, “Gün”eş Hüner ve Mehmet “Sal”t tarafından 1994 yılında İstanbul Sirkeci’de kurulmuş olup, bugün Türkiye’nin önde gelen saat firmalarından biridir.1960’lı yıllarda sektöre saat çerçevesi imalatı ile adım atan Güneş Hüner, saat ithalatına 1976 senesinde “Raymond Weil” markası ile başlamıştır. İstanbul Teknik Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümü mezunu olan Mehmet Salt, 1994 senesinde sektöre Günsal Saat’in kuruluşu ile girmiştir. Aynı yıl Günsal Saat “Lacoste” saatlerinin Türkiye resmi distribütörü olmuştur. Günsal Saat, “Raymond Weil” ve “Lacoste” saatlerinin dünya üzerindeki en eski distribütör olma ünvanını korumaktadır. 2012 senesinde “Raymond Weil”in üçüncü jenerasyonu tarafından kurulan “88 Rue du Rhone” markası, firmanın marka portföyüne katılmıştır. Günsal Saat, 2013’te “Lacoste” saatlerinin üretici firması Movado Group Inc. tarafından üretilmeye başlanan “Scuderia Ferrari” saatlerinin de Türkiye resmi ithalatçısıdır. 2015’ten bu yana Bomberg’in Türkiye resmi distrübütörü olan Günsal Saat, profesyonel ve deneyimli ekibi ile bünyesindeki markaların ürünlerini 500’e yakın satış noktası kanalıyla son tüketiciye ulaştırmakta ve aynı zamanda satış sonrası servis hizmetini sağlamaktadır.

www.gunsalsaat.com