Estap DCMax kabinler maksimum güvenlik sunuyor

Estap DCMax kabinler maksimum güvenlik sunuyor

Vakıf Katılım

1500 kg taşıma kapasitesine sahip DCMax kabinler, estetik ve profesyonel görünümü yüksek performansla birleştirerek 1000 kg. yük ile Belcore Zone 4 deprem testinden geçerek gücünü ortaya koyuyor.

 

 

Son teknolojiyi kullanarak geliştirdiği DCMax veri merkezi kabinetlerini yeni nesil bakış açısıyla güncelleyen Estap, sektördeki bilirkişiliğini kanıtlamaya devam ediyor.

Sıcak/soğuk koridor uygulamalarında, alt üst panellerinde bulunan çoklu kablo girişleri, tüm markaların server cihazlarına uygun olarak tasarlanmış derinlik ayarlı 19’’ montaj dikmeleri, profesyonel kablolamayı sağlayan dikey parmak tip kablo yöneticilerine ve kablo tavalarına uygun geniş iç hacmi ile tüm ihtyaçlarınıza cevap vermektedir.

 

Estap’ın son teknoloji ile donatılmış üretim tesislerinden çıkan DCMax kabinler, IP20 ve IP55 koruma derecelerine sahip serileri ile iç ortamda farklı kullanım imkanlarına da sahiptir. Minumum %80 perforeli ve 180 derece açılır kapıları ise güçlü hava akışının yanısıra, kullanım kolaylığıda sağlamaktadır.

 

 

Kritik göreve sahip olan Data Center’ların garanti altına alınmış bir performans eşliğinde, güvenilir, esnek ve ölçeklenebilir altyapılar gerektirdiğini savunan Estap, hayata geçirdiği projelerinde enerji verimliliği yüksek ve yönetilebilir çözümler sunuyor.


Hibya Haber Ajansı