Gladius Mini Su Altı Aracı

Gladius Mini Su Altı Aracı

Vakıf Katılım

Gladıus su altı cihazı 100 - 150 metre derinliğe inebilen, su altı keşfi yapabilen, 4K çekim özelliğine sahip canlı görüntü aktarımı yapan bir cihazdır. Su altında gece gündüz fark etmeksizin kullanılabilir. Gemi yolculuğunuzda okyanus, deniz vs. fark etmeden her türlü su da yaşayacağınız olası bir sorunda su altında sizin için göreve hazırdır. Hem hobi faaliyetlerinizde hem de profesyonel işlerinizde kullanabileceğiniz Gladius Mini su altı aracı ile su altında çekim kalitenizi arttırabilirsiniz.

Su altı keşifleriniz için ve aynı zamanda arama kurtarma faaliyetlerinde, gemilerin su altından kontrolünde, barajların rezervuar kontrolünde kullanılmak için geliştirilmiştir.Gece ve gündüz su altında çekim yapabilmek için tasarlanmıştır. Dalgıçların suya giremeyeceği tehlikeli sularda ve olumsuz hava şartlarında dalgıçların yerine göreve hazırdır. Aynı zamanda cihazımızın sizlere tanıdığı imkan sayesinde, çekmekte olduğunuz videoları youtube üzerinden canlı olarak yayımlayabilirsiniz.

Teknolojinin kullanım alanları her geçen gün artmakta ve su altı ekipmanları da gelişen teknoloji ile çağa uygun şekilde gelişmektedir. Gladius Mini su altı aracı, kullanıcılara su altında tehlike yaşamadan çekim yapma, hasar tespiti saptama, arama kurtarma faaliyetlerinde bulunma gibi imkanlar sunmakta ve bu nedenle su altı çekimleri için mükemmel bir araçtır.

sonuç olarak; Gladius Mini Su Altı Aracı, baraj rezervuar kontrolü, batık arama, arama kurtarma, gemi ve yat altı hasar tespiti, balık yetiştiriciliği ve balıkçılık gibi birçok sektörde çözümler üreten bir su altı ekipmanıdır.

2015 yılında faaliyete başlayan Dronmarket firması kullanıcılarına dünya standartlarında hizmet sunmak için kurulmuş olup, şirketin sunduğu ürün ve hizmetler arasında; insansız hava ve sualtı araçlarının satışı, tasarımı ve donanımı ile birlikte, İHA ticari pilot eğitimi ve sertifikası veren onaylı bir kuruluştur. Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha ayrıntılı bilgi almak için wwww.Dronmarket.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak:Ahmet EREN