Lazzoni’den Yepyeni Bir Proje!

Lazzoni’den Yepyeni Bir Proje!

Vakıf Katılım

Amerika’da açtığı Madison mağazasının yankıları süren Lazzoni Mobilya, Atlanta’da açacağı yeni mağazasının hazırlıklarına da devam ederken bir projede Kuzey Carolina eyaletinde bulunan Durham şehrine geldi. Hem gün doğumunu hem de gün batımını eşsiz manzarasıyla sunan lüks rezidans, Duke Üniversitesi’ne yakınlığı ile biliniyor. Şehrin göbeğinde yer alan bu özel rezidans, Lazzoni’nin Chelsea mağazasında bulunan deneyimli proje yöneticilerinin ellerinde hayat buldu.

Lazzoni Mobilya’nın en çok sevilen ve en çok tercih edilen ürünlerinin kullanıldığı projede geniş bir salon, bir çalışma odası ve iki yatak odası bulunuyor. Projenin ürün seçiminden, ölçüye; teslimattan, montaja kadar tüm Lazzoni tasarım süreci Chelsea mağaza tarafından özenle yürütüldü.

Amerika'da her ay 300'ün üzerinde müşteriye benzer projeler yapan Lazzoni, son olarak ünlü New York şehir merkezinin siluetini süsleyen One57 projesini tasarlayarak Amerika’ya yeni bir imza atması ile biliniyor.

Lazzoni Amerika Satış ve Operasyon Müdürü Eren Üstüner "Tutkumuz ve işimiz insanların yaşam alanlarını güzelleştirmek. Bunu yaparken en büyük motivasyon ve gurur kaynağımız ise, kendi tasarladığı ürünleri Ankara fabrikasında üreten ve bu ürünleri New York’un kalbinde 3, Amerika’da toplam 5 mağazada müşterilerine kendi markasıyla ve mağazasında ulaştıran, çok büyük hayalleri ve hedefleri olan bir aile olmamızdır."

Kaynak:ajandapr