Sevgililer Günü'nde sevgilinize seyahat hediye edin: Enuygun Hediye Kart

Sevgililer Günü'nde sevgilinize seyahat hediye edin: Enuygun Hediye Kart

Vakıf Katılım

 

Türkiye’nin en büyük uçak bileti sitesi Enuygun.com, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevdiklerini farklı bir hediye ile hem mutluluktan hem de gerçekten istedikleri destinasyonlara uçurmak isteyenler için Enuygun Hediye Kart'ı sunuyor. 

 

Yılın en heyecanlı anlarından biri daha geliyor. Yeni bir yıla yeni umutlarla girerken 14 Şubat Sevgililer Günü de yaklaştı. Bu özel günde sevgilinize hediye bulmakta zorlanıyorsanız Türkiye’nin en büyük uçak bileti sitesi Enuygun.com, tam size göre bir hediye alternatifi sunuyor. Enuygun Hediye Kart sayesinde sevdiklerinize bir yıl içerisinde istedikleri zaman uçuşlarında kullanabileceği, dilediğiniz tutarlarda hediye kartlardan birini gönderebilirsiniz. Böylece birlikte gitmek istediğiniz bir yer varsa gidebilir, birlikte gezmekten hoşlanacağınız veya ilk defa göreceğiniz bir şehre uçabilirsiniz. 

 

Enuygun Hediye Kart'ın kullanımı ise çok kolay. Hediye kart sayfasına girerek önce “sevgiliye” temasını seçiyorsunuz. Sonra karşınıza seçiminize göre birçok tasarım alternatifi çıkıyor. Bunlardan birini sevgilinizin beğenisine göre seçip kendi mesajınızı yazıyorsunuz ya da isterseniz önceden hazırlanmış mesajlardan birini tercih ediyorsunuz. Kartınıza önceden tanımlanmış 100 TL, 150 TL, 200 TL, 500 TL ya da 1000 TL yükleme yapabileceğiniz gibi dilerseniz kendi belirlediğiniz bir miktarı da seçebiliyorsunuz. Ayrıca gönderi zamanını da kendiniz belirleyebiliyorsunuz. 

 

Ödeme işleminden sonra Enuygun Hediye Kart, sevgilinize 24 haneli bir kod olarak e-posta ile gönderiliyor. Sevgiliniz, Enuygun.com üye hesabındaki ENCüzdan sekmesinde bulabileceği Hediye Kartı Aktar butonuna tıkladıktan sonra, bu kodu kullanarak hediye tutarını ENCoin olarak hesabına tanımlayabiliyor. Enuygun Hediye Kart ile hesaba aktarılan tutar, ENCoin olarak uçak bileti satın alma işlemlerinde kullanılabiliyor. 

 

Detaylar için Enuygun Hediye Kart sayfasını ziyaret edebilirsiniz: https://www.enuygun.com/ucak-bileti/enuygun-hediye-kart/

 


Hibya Haber Ajansı