Oğuz Atay’ın Ünlü Eseri ‘Tutunamayanlar’ Storytel’de

Oğuz Atay’ın Ünlü Eseri ‘Tutunamayanlar’ Storytel’de

Vakıf Katılım

Ülkemizin en değerli yazarları arasında yer alan Oğuz Atay’ın unutulmaz eseri Tutunamayanlar, ünlü tiyatro oyuncusu ve seslendirmen Şerif Erol’un sesiyle sadece Storytel’de.

 

Oğuz Atay’ın 1972 yılında yayınlanan, Türk Edebiyatı’nın en değerli eserleri arasında yer alan ve bilinç-akışı tekniğiyle döneme damgasını vurarak Türk Edebiyatı’nda yeni bir çağı başlatan büyük eseri Tutunamayanlar, Storytel’de sesli kitap olarak şimdi yayında. Ünlü tiyatro oyuncusu ve seslendirmen Şerif Erol’un Storytel için seslendirdiği Tutunamayanlar, pek çok eleştirmen tarafından Türkçe yazılmış en iyi eser olarak değerlendiriliyor.

 

Eser, intihar eden arkadaşının geçmişini araştıran Turgut Özben’in, arkadaşı Selim Işık’ın modern hayata neden tutunamadığını öğrenme çabasını anlatıyor. Romanda Turgut’un karşılaştığı herkes, Selim Işık’ı tanıyan kişiler ve her biri Turgut’a Selim’in farklı yönlerini aktarıyor. Kısmen otobiyografik bir eser olarak da değerlendirilen ve TRT Roman Ödülü’ne layık görülen Tutunamayanlar, Oğuz Atay’ın hayatından da izler taşıyor.

 

İletişim Yayınları’nın kitapseverlerle buluşturduğu Tutunamayanlar, yayınevinin uzun ve titiz bir çalışma sonucunda Storytel ile gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında yayınlanan ilk sesli kitap olma özelliğini taşıyor. İletişim Yayınları etiketiyle yayımlanmış yerli ve yabancı yüzlerce eser, İletişim Yayınları ve Storytel işbirliği dahilinde çok yakında Storytel'de sesli olarak kitapseverlerle buluşacak.

 

Kullanıcılar Storytel’e mobil telefonlarına yükleyecekleri uygulama üzerinden abone olarak ulaşabiliyorlar. Storytel aboneleri, Storytel kütüphanesindeki 1800’den fazla Türkçe sesli kitabı, 65000’den fazla İngilizce sesli kitabı ve birçok podcast’i sınırsız dinleyebiliyor.


Hibya Haber Ajansı