Aynalarla küs kadın kalmayacak

Aynalarla küs kadın kalmayacak

Vakıf Katılım

Aynaya baktığında kendi vücudunu ve siluetini beğenmeyen kadınların sayısı azımsanmayacak kadar fazla… Spor, sağlıklı beslenme, düzenli bir hayat yaşamak da bazen istenen sonucu elde etmek için yeterli olmayabiliyor. Özellikle bu aylarda bölgesel yağlardan kurtulmak, daha fit, daha sıkı bir vücuda sahip olabilmek için hızlı ve sağlıklı sonuç verecek, aynı zamanda güvenli uygulamaları radarımıza alıp, incelemeye başlarız.

Bu arayışlarınıza son verecek, uygulatan kişilerin sonuçlarından memnun kaldığı bir uygulama ile sizi tanıştırmak istiyoruz: Neslim Güngen Zayıflama Protokolü. Neslim Güngen Güzellik Merkezleri’nde uygulanan Neslim Güngen Zayıflama Protokolü ile bu yaza bölgesel fazlalıklarınızdan kurtulup, zayıf ve fit girme hayaliniz gerçek olacak. Adı daima sektöre getirdiği yenilikler, öncü kişiliği ve sektöre kazandırdığı yeni uygulamalar ile anılan Uzman Estetisyen Neslim Güngen tarafından Türkiye’ye getirilen Brezilya menşeili Bothanica Mineral ürünleri ve Lipones cihazının kombinlenerek uygulandığı bu zayıflama, sıkılaşma ve incelme protokolü ile ilgili her şeyi bültenimizde bulabilirsiniz.

 

Neslim Güngen Zayıflama Protokolü iki aşamadan oluşan bir kombine sistemdir.  

Bu protokolle çok etkin sonuçlar elde edilmesi, Neslim Güngen’in Brezilya’da oldukça köklü bir firma olan Bothanica Mineral’den ithal ettiği ortomoleküler ürünlerin kişiye özel karışımlar hazırlanarak, doğru cihazlarla kombinlenmesiyle mümkün olmaktadır.

1- Aşama: Ultrasonik ses dalgalarıyla yağ hücrelerini parçalayan Lipones cihazı ile ortomoleküler ürünler kullanılmaktadır. Uygulamayı ultrason jeli yerine kişinin ihtiyacı göre ortomoleküler ürünlerle hazırladığımız özel karışımlarla yapılır. Bu yöntemle cihazın etkinliğini arttırarak daha fazla yağ hücrelerinin parçalanmasını sağlanırken, metabolizmanın uyarılması için gerekli olan önemli maddelerin de vücuda işlemesi sağlanır. Bu işlem yaklaşık 30 dk sürer.

2Aşama: Lipones cihazından sonra yağ yakıcı, vücut ısısını arttırıcı, detoksifikan etkileri olan ortomoleküler ürünlerin kullanıldığı detoks programı uygulanır. 2 adet Bothanica Mineral takviye ürünü ile birlikte yine kişinin ihtiyacına göre ortomoleküler ürünlerle birlikte hazırlanan özel karışım, vücudun belirli bölgelerine sürülür, sauna veya buhar banyosuyla desteklenir.

Sonuç olarak, uygulanan detoksifikasyonla vücuttan toksik maddeler uzaklaştırılırken kan ve lenfatik dolaşım düzenlenerek daha iyi hücrelerdeki oksijen miktarının artması sağlanır. Metabolizmanın hızlanmasıyla yağ yakımı artar, bağ dokusunu oluşturan hücreler beslenerek sıkılaşma sağlanır. Uyguladığımız bu yöntemle tüm vücutta incelme ve sıkılaşmada daha ilk seansta ölçümle ve gözle görülür sonuçlar elde edilmektedir.

LIPONES NASIL ÇALIŞIR?

LipoNes, vücudun tüm bölgeleri için kalıcı yağlardan kurtulmak için ameliyatsız yeni bir çağ teknolojisidir. Bu uygulamada yağ hücrelerini yakmak için ultrason enerjisi kullanılır. Kişinin metabolik yapısına göre sonuç veren ancak tek seansta bile işlem yapılan bölgede 2-2,5 cm incelme sağlayan LipoNes uygulamasından sonra kanama, kabuklanma olmaz, ağrısız ve acısız bir uygulamadır. İşlem süresi de uygulamayı cazip kılan bir araçtır. LipoNes uygulaması haftada 1 – 2 seans olarak toplamda 8-10 seans arasında uygulanır. Bölgesel yağlanma olan kol, karın, iç bacak, basen, bel çevresinde rahatça uygulama yapılır.

Vücut kitle indeksi 30’un altında olan herkes LipoNes uygulamasını gönül rahatlığı ile yaptırabilir.

Ortomoleküler ürün nedir?

Vücutta doğal halde bulunan kimi maddelerin uygulamalarda kullanılması ile ortaya çıkan ürünler ve bu ürünlerin vücuda tatbik edildiği bir yaklaşımdır.

Vücudun sistemlerinin sağlıklı bir şekilde görevlerini yerine getirmek için ihtiyacı olan vitamin, mineral, aminoasit ve antioksidan özellikli besinlerin etken maddelerinin bir araya getirilerek oluşturulduğu doğal ürünlerdir.

Antioksidan özellikleri sayesinde vücuttaki serbest radikallerin, toksinlerin ve ağır metallerin atılmasını sağlarken, vücudun ihtiyacı olan vitamin, mineral ve eser elementlerin vücut içine alınmasını sağlayarak metabolizmanın genel olarak uyarılmasını ve dengelenmesini sağlar.


Hibya Haber Ajansı