AXA’dan bir ilk: Tutumlu Özel Sağlık Sigortası

AXA’dan bir ilk: Tutumlu Özel Sağlık Sigortası

Vakıf Katılım

Türkiye’de sigorta sektörüne yenilikçi bakış açısıyla öncülük eden AXA Sigorta, Türkiye’de bir ilke imza attı ve yeni “Tutumlu Özel Sağlık Sigortası”nı müşterilerine sundu. Özel sağlık sigortasının sunduğu hizmeti uygun fiyatlarla birleştiren ürün, AXA Sigortalıların 600’den fazlası SGK anlaşmalı olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanındaki 900 anlaşmalı kurumda, tüm branşlarda kaliteli hizmet almasını sağlıyor. Tutumlu Özel Sağlık Sigortası ile AXA Sigortalılar yatarak tedavileri için AXA Sigorta’nın anlaşmalı olduğu özel hastaneleri tercih edebiliyor; ayakta tedaviler için ise yıllık 10 muayene haklarını tutar limiti olmaksızın AXA Sigorta’nın anlaşmalı olduğu yaygın ve kaliteli SGK anlaşmalı hastanelerde kullanabiliyor ve hızlı provizyon imkânından yararlanabiliyor. Üstelik; AXAFit uygulaması ile anlaşmalı hastaneler, eczaneler, randevu alma, güncel poliçe bilgileri gibi müşterilerin tüm ihtiyaç duyduğu detaylara da bir tıkla anında sahip olabiliyorlar.

AXA Sigorta yeni sağlık sigortasını geniş kitlelere ulaştırmak üzere bir de yeni bir iletişim kampanyasına başlıyor. Ürün filminden açıkhava reklamlarına ve etkin dijital iletişime uzanan bu kampanya ile AXA Sigorta herkesi uygun fiyatlarla özel sağlık sigortası sahibi olmaya davet ediyor.

AXA Sigorta Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı ve İcra Kurulu Üyesi Firuzan İşcan, bireysel tamamlayıcı sağlık sigortalı sayısında sektör lideri olduklarını belirtirken liderliğin sorumluluklarını artırdığını ve bu alanı geliştirmek için çalışmalar yaptıklarını ifade etti: “Tamamlayıcı sağlık sigortası bireysel, kurumsal ve ticari segmentlerin tamamına baktığımızda ülkemizde yalnızca 1.2 milyon kadar insanın yararlandığı bir ürün. Öte yandan özel sağlık sigortası müşterilerin kullanmaya ve faydalarını fark etmeye başladıklarında kolay kolay vazgeçemedikleri bir çözüm. Bu noktada oyunun kuralını değiştiren unsur fiyat oluyor. Müşterilerimizden aldığımız geri bildirimler ve talepler doğrultusunda hayata geçirdiğimiz ve tamamlayıcı sağlık sigortasının fiyat avantajını özel sağlık sigortalarının imkanlarıyla birleştiren Tutumlu Özel Sağlık Sigortası ürünümüzün sektörde fark yaratacağına inanıyorum. Her bütçeye uygun olacak şekilde tasarladığımız bu ürün ile müşterilerimiz ayakta tedavi için tıpkı tamamlayıcı sağlık sigortasında olduğu gibi, sadece devletin belirlediği cüzi katılım payını ödüyor, ameliyat gibi daha kapsamlı işlemler gerektiren yatarak tedaviler için ise TSS anlaşmalı kurum ağından daha geniş bir hastane ağına ulaşarak, SGK anlaşması limiti olmadan kendileri diledikleri özel hastaneyi seçebiliyor.” dedi.

Kaynak:sobraz