Brothers’tan Contemporary İstanbul’a özel dokunuş

Brothers’tan Contemporary İstanbul’a özel dokunuş

Vakıf Katılım

Temelinde centilmenlik, cömertlik ve kardeşlik olan, her biri bambaşka profesyonelliklere sahip, yaşamın her alanında gustoları ile göze çarpan üyelerden oluşan yaşam platformu Brothers, sanatın yanında olmaya devam ediyor.

Bu yıl 3 Eylül’de Esma Sultan Yalısı’ndaki görkemli bir davetle İstanbul sanat sezonunun açılışını yapan Brothers, 12-15 Eylül 2019 tarihleri arasındaki Contemporary Istanbul sponsorluğu kapsamında VIP konuklar ile kendi üyelerini organizasyonun düzenlendiği İstanbul Kongre Merkezi B Hölü’ndeki House of Brothers VIP Lounge’da ağırlıyor.

Brothers ayrıca Contemporary Istanbul boyunca bu alanda ağırladığı konukları için sanat sohbetlerine imza atıyor. Başta sanat olmak üzere bazı şeylerin basitleştirilemeyeceğinden yola çıkan Brothers, sanatın baş tacı edildiği bu buluşmalara çok özel isimlerle imza atıyor. “House of Brothers Art Talks” başlıklı sanat sohbetleri Heykeltıraş Seçkin Pirim, küratör ve akademisyen Derya Yücel, koleksiyoner Muammer Brav, sanatçı Rugül Serbest ve Pi Art Works Kurucu Direktörü Yeşim Turanlı gibi sanat dünyasının önde gelen isimleri eşliğinde gerçekleştirilecek.

HOUSE OF BROTHERS ART TALKS

12.09 Perşembe

Seçkin Pirim - Heykeltraş

“Seçkin Pirim ile Üretim Dinamikleri Üzerine”

13.09 Cuma

Derya Yücel - Küratör/Akademisyen

“Çağdaş Sanatçılara Yönelik Sergi ve Oluşumlar”

14.09 Cumartesi

Muammer Brav - Koleksiyoner& Rugül Serbest - Sanatçı

“Kişisel Bir Koleksiyon Hikayesi”

15.09 Pazar

Yeşim Turanlı - Pi Art Works Kurucu Direktörü

“İstanbul ve Londra’da Galeri Sahibi Olmak”

Kaynak:Ogilvy