Yapıcıoğlu, Şanlıurfa'da depremzedeleri ziyaret etti

Yapıcıoğlu, Şanlıurfa'da depremzedeleri ziyaret etti

Vakıf Katılım

Büyük yıkımlara yol açan Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremden Şanlıurfa da etkilendi. Şanlıurfa'da yaşanan felaketten dolayı, hayatını kaybedenler, yaralananlar olurken birçok ev ve işyeri de hasar gördü.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve beraberindeki heyet, Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nde tedavi görmekte olan yaralı depremzedelere özel ilgi gösterip, genel sağılık durumlarını ve sıkıntılarını dinledi, depremzedelerin acılarını paylaştığını dile getirerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yapıcıoğlu, daha sonra Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Yaşar Şimşek'ten tedavi gören depremzedeler hakkında bilgi aldı, geçmiş olsun temennisinde bulundu.

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan'la deprem, depremin etkileri ve  depremzedelerin durumunu  görüştü. HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, hastane ziyaretinden sonra, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan'ı ziyaret ederek, depremden sonra yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Basına kapalı olarak yapılan görüşmede, Yapıcıoğlu ile Ayhan depremzedelerin yaralarının sarılması için yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.Yapıcıoğlu, son olarak Birecik'te deprem nedeniyle hayatını kaybetmiş olan vatandaşların taziyelerine katılarak ailelerine başsağlığı diledi.

Hibya Haber Ajansı