Generali Sigorta acenteleri
Belgrad’da Buluştu

Generali Sigorta acenteleri Belgrad’da Buluştu

Vakıf Katılım

150 yılı aşkın köklü geçmişiyle Türkiye’nin ilk sigorta şirketi olma unvanına sahip Generali Sigorta, acenteleri için düzenlediği seyahat kampanyalarına devam ediyor. 2019 Aslan Payı Q1 ve Q2 kampanyasını kazanan ve ilk 15 arasına giren Generali Sigorta acenteleri, yerel dildeki adı “Beyaz Şehir” olan ve gerek kültürü gerekse de tarihi birikimi ile Avrupa’nın en özel destinasyonları arasında gösterilen Belgrad’da bir araya geldi. Generali Sigorta Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Seydi Demir de 2 gece 3 gün süren geziye eşlik etti.

Avrupa’nın en eski şehirlerinden olan Sırbistan’ın başkenti Belgrad'a varan acenteler, gezinin ilk gününde panoramik şehir turu ve akşam yemeği ile keyifli vakit geçirdi. Gezinin diğer günlerinde ise rehber eşliğinde şehrin tarihi, kültürü ve yemekleriyle ilgili bilgiler aldı.

Belgrad gezisi hakkında bilgi veren Generali Sigorta Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Seydi Demir: “Acentelerimizin başarılarını ödüllendirmek ve onları başarılı olmaya teşvik edici kampanyalar düzenlemek önceliklerimiz arasında yer alıyor. Bu bağlamda kampanyalarımızda başarılı olan acentelerimizle gezilerimize devam ediyoruz. Bu kez durağımız Doğu Avrupa’nın en önemli şehirlerinden ve başkentlerinden Belgrad oldu. Generali Sigorta olarak acentelerimizi ödüllendirmeye ve iş ortaklarımıza değer katmaya devam edeceğiz.” dedi.

Kaynak:ajansdijitalkalem