Şirketinizin değerinin farkında mısınız

Şirketinizin değerinin farkında mısınız

Vakıf Katılım

YÖRSİAD Başkanı M.Aykut Ege yaptığı açılış konuşmasında, dernek olarak yaptıkları çalışmaları özetledi ve ardından Şirketlerde Muhasebenin temel kavramlarının ve finansal tabloların öğrenilmesi konusunda vereceği bilgiler için konuk Tuğba Balıklı'ya teşekkür etti. Aykut Ege, “ YÖRSİAD Akademi olarak bugünkü konumuzu Şirketlerimizdeki Muhasebenin temel kavramlarına ve finansal tabloların öğrenilmesine ayırdık. Bu konuda son gelişmeleri öğreniyoruz. Bizleri kırmayarak eğitimize katılan, değerli bilgileri bizler ile paylaşan Sayın Tuğba Balıklı'ya teşekkürlerimi sunuyorum. Bu tür eğitimlerimiz YÖRSİAD Akademi olarak sürecek” dedi.

Verilen eğitimde, Muhasebenin temel kavramlarının ve finansal tabloların öğrenilmesi, bütçe sisteminin işletme içindeki rolü ve önemi ile halka açılmalarda, şirket birleşmelerinde, satın almalarda şirket değerinin önemi anlatıldı.

Tuğba Balıklı yaptığı açıklamalarında, şirketlerin değerinde mali tablo okumanın önemine değinerek eğitim hakkında bilgiler verdi. Balıklı “İşletmelerin yönetim kadrolarında görev alan ve görevi, finansal tabloları doğru yorumlayarak genel durum hakkında rakamsal değerlendirmeler yapabilme becerisi düşünülen kadrolar için temel finansal kavramların ve şirket değerlerinin açılması kolaylaştırmaya yönelik bir eğitimdir” dedi.

Toplantı sonrası Başkan M.Aykut Ege konuk Tuğba Balıklı'ya bir teşekkür plaketi ve Yörüklüğün simgesi Keyfiye hediye etti.


Hibya Haber Ajansı