Fujifilm ile fotoğrafçılık eğitimleri online platformda devam ediyor

Fujifilm ile fotoğrafçılık eğitimleri online platformda devam ediyor

Vakıf Katılım

Sosyal mesafe anlayışıyla evde kaldığımız bugünler, bu zamana kadar isteyip de yapamadığımız kişisel gelişimimiz için güzel bir fırsat. Fujifilm Türkiye de 7 yıldır farklı lokasyonlarda sürdürdüğü fotoğrafçılık eğitimlerini online platforma taşıdı. Fujifilm Shop web sayfası üzerinden canlı olarak yayınlanan fotoğrafçılık eğitimleri, Youtube kanalı üzerinden de takip edilebilecek. Tamamı ücretsiz olan online eğitimlere katılmak için yapmanız gereken tek şey ise Fujifilmshop.com’a üye olmak.

Sosyal ortamlardan bir anda uzaklaşmak alışkanlıklarımızda da değişiklikler yapmamıza sebep oldu. Ama bu durum kişisel gelişimimize katkı sağlamaya engel değil. İçinde bulunduğumuz gündem ile birlikte online kanallardan film izlemek, kitap okumak ve müze gezmenin yanı sıra fotoğrafçılık eğitimi de alabileceğinizi biliyor muydunuz?

Fujifilm Türkiye sosyal mesafe anlayışıyla evde olmamız gereken bugünlerde 7 yıldır farklı lokasyonlarda sürdürdüğü fotoğrafçılık eğitimlerini online platformuna taşıdı. Fotoğraf severler tarafından büyük ilgi gören fotoğrafçılık eğitimleri fujifilmshop.com sayfası üzerinden canlı olarak katılımcılarla paylaşılıyor ve belli aralıklarla farklı konu içerikleri hazırlanıyor. Konuları canlı olarak takip edemeyen fotoğraf tutkunları ise Fujifilm Türkiye Youtube kanalı üzerinden geçmiş tarihlerde gerçekleşen canlı yayınları takip edebiliyor. Nisan ayı programlarını sosyal medya hesaplarından ve Fujifilmshop.com sayfasından duyuran Fujifilm Türkiye, eğtimleri ücretsiz olarak veriyor.

Online eğitimlere katılmak için yapmanız gereken tek şey ise Fujifilmshop.com’a üye olmak.

Fujifilm Canlı Yayın Programı

14.04.2020 Salı – Saat: 20:00 – Ufuk Akarı – Sokak Fotoğrafını Anlamak

16.04.2020 Perşembe – Saat: 20:00 – Akın Acar – Makro Fotoğrafçılığına Giriş

21.04.2020 Salı – Saat: 20:00 – Selim Durak – Video İşleme Adımları

23.04.2020 Perşembe – Saat: 20:00 – Faruk Akbaş – Gezi Fotoğrafçılığı

28.04.2020 Salı – Saat: 20:00 – İlker Karaman – Fotoğrafta Geometri

30.04.2020 Perşembe – Saat: 20:00 – Ozan Sihay – Video Çekim Teknikleri

Kaynak:Excel İletişim 
Hibya Haber Ajansı