''Tudem Yanında'' ücretsiz deneme sınavları ile devam ediyor

''Tudem Yanında'' ücretsiz deneme sınavları ile devam ediyor

Vakıf Katılım


Tudem Yayın Grubu'nun, koronavirüs salgını sürecinde #Tudemyanında başlığı ile ücretsiz erişime açtığı eğitim ve kültür içerikleri 16-28 Mart tarihleri arasında 955.050 kez indirildi. Öğrenciler, eğitimciler ve anne babalardan tam not alan çalışma, ücretsiz deneme sınavları ile devam ediyor.

Eğitim ve kültür yayıncılığının öncü kuruluşlarından Tudem Yayın Grubu, korononavirüs salgını nedeniyle okullara verilen zorunlu arada öğrencilere, eğitimcilere ve anne babalara destek olmak amacıyla başlattığı #Tudemyanında çalışmasını sürdürme kararı aldı.

''Evde sıkılma, Tudem yanında'' sloganı ile Tudem Yayın Grubu'nun kültür ve eğitim yayınlarından farklı sınıf ve yaş grupları için hazırlanan içerikler ücretsiz olarak erişime açılmıştı.

16-28 Mart tarihleri arasında tudem.com/tudem-yaninda sayfasına yüklenen ve okul öncesinden sekizinci sınıfa kadar konu anlatımı, alıştırmalar, testlerden oluşan eğitim e-çalışma sayfaları ile Tudem Yayın Grubu'nun sevilen öykü, roman, şiir ve başvuru kitaplarından seçilen bölümlerden oluşan içerikler 955.050 kez indirildi.

Tüm sınıflar için ücretsiz deneme sınavı

Tudem Yayın Grubu, eğitimcilerin yıllardır güvenle takip ettiği deneme sınavlarını bugünden itibaren her gün bir ders yayınlayarak ve ücretsiz olarak erişime açıyor. Tudem Yayın Grubu'nun deneyimli eğitim editörleri tarafından ilköğretimin tüm sınıflarındaki öğrenciler için hazırlanan deneme sınavları, yalnızca birinci dönem müfredatını içeriyor. Altı, yedi ve sekizinci sınıfların deneme sınavları, ''beceri temelli yeni nesil sorular''dan oluşuyor. Pdf formatında indirilebilecek deneme sınavlarının cevap anahtarları 3 Nisan Cuma günü yayımlanacak.

''Öğrencilerin yanında olmaya devam edeceğiz''

Tudem Yayın Grubu Genel Müdürü Sinan Çam, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sürecinde dayanışmanın öneminin daha iyi anlaşıldığına dikkat çekti.
Çam, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un ''Evde olduğunuz sürede bol bol kitap okuyun'' çağrısından hareketle ve sosyal sorumluluk bilinciyle başlattıkları #Tudemyanında çalışmalarına gösterilen yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti şöyle dile getirdi:
''Yayıncı olarak üzerimize düşeni yapıyoruz. Okul öncesinden sekizinci sınıfa, erişime açtığımız ücretsiz içerikler iki haftada 955.050 kez indirildi. Binlerce teşekkür mesajı aldık. Okurlarımıza, öğrencilerimize, eğitimcilerimize, velilerimize gösterdikleri yoğun ilgiden ötürü teşekkür ederiz. Bu zor süreçte yanlarında olmaya devam edeceğiz.''
Hibya Haber Ajansı