Çocukça eğlence Kanyon’da

Çocukça eğlence Kanyon’da

Vakıf Katılım

Kanyon, her yıl olduğu gibi bu yıl da 18 – 31 Ocak tarihleri arasında tatil heyecanı yaşayan çocuklara, birbirinden eğitici, öğretici ve yaratıcı etkinlikler sunmaya hazırlanıyor.

Yarı yıl tatili boyunca Kanyon’a gelen çocuklar, Imagineer Kids iş birliği ile düzenlenecek “Köpekler Bale Yapamaz Kukla Oyunu”, “Köpek Kukla Atölyesi”, “Ama Bu Balığın Parmakları Var Kukla Oyunu”, “Balık Kukla Atölyesi” ve “Sualtının Ritmi Atölyesi”nde hayal dünyalarının kapılarını aralarken, sanatla buluşacakları, müzik ve dans dolu atölyeler ile keyifli anlar yaşayacaklar.

Kanyon, yoğun bir dönemi geride bırakan, dinlenmek ve eğlenmek için heyecanlı olan çocukların tatil heyecanına ortak oluyor. 18 - 31 Ocak tarihleri arasında yarıyıl tatilini İstanbul’da geçirecek tüm çocuklara müzik, dans ve hayvanların dünyalarını keşfe çıkacakları farklı alanlarda renkli atölye programları sunuyor.

Tiyatro ile ilgilenen çocuklar, hafta içi gerçekleşecek atölyelerde Türkiye’de ilk kez kullanılan animatronik kuklaları, özel efektleri, çocukları sahneye dahil eden konsepti ile alfa kuşağı çocukların tiyatroyu sevmelerini ve ilgilerini hiç kaybetmemelerini sağlayacak renkli oyunlar ile çocuk seyirciler kendilerini masalsı bir dünyanın içerisinde bulacaklar.

Çocuklar, 13 gün boyunca kaçırılmaması gereken atölyelerde ilham verici deneyimler yaşarken zengin içerikli yaratıcı atölyeler ile, kendilerini üretken bir keşif ortamında bulacaklar.


Hibya Haber Ajansı