Jumbo’dan Sepette Yüzde 15 İndirim Fırsatı

Jumbo’dan Sepette Yüzde 15 İndirim Fırsatı

Vakıf Katılım

Zamansız tasarımların değişmez adresi Jumbo, online mağazasında tüm ürünlerini yüzde 15 indirim fırsatı ile tüketicilerle buluşturuyor. Jumbo, sofra, mutfak ve ev dekorasyonu kategorilerinde yer alan ürünlere fiyat avantajı ile sahip olmak isteyenleri Jumbo.com.tr’ye bekliyor.

Sofralara ve mutfaklara estetik ve fonksiyonelliği bir arada taşıyan Jumbo, online mağazalarında yeni bir indirim fırsatı sunuyor. Sofraların en temel parçası yemek ve çatal-bıçak takımları, en lezzetli yemekler için yardımcı pişirme grupları ya da sofraların şıklığını tamamlayacak sunum araçları… Mutfağa ve eve dair ihtiyaç duyulan her şey sepette yüzde 15 indirim ile lezzeti benzersiz sunumlarla buluşturanları bekliyor.

Kaliteli ve şık geniş ürün yelpazesiyle Jumbo, online alışveriş ile siparişleri, güvenli ve konforlu bir şekilde tüketicilerle buluşturuyor. Depo ve lojistik aşamaları hassas bir şekilde takip eden Jumbo, hem çalışan hem de kullanıcıların sağlığını düşünerek en üst seviyede hijyen ve güvenlik önlemleri ile hizmet veriyor. Hayata değer katan ayrıntıları yaratmak için çalışan Jumbo, yüzde 15 indirimli fiyatlarla alışveriş yapmak ya da ürünler hakkında bilgi almak isteyenleri www.jumbo.com.tr adresine bekliyor.


Hibya Haber Ajansı