Pediatri doktorları, Eker yoğurdun üretim yolculuğuna VR gözlükle yakından baktı

Pediatri doktorları, Eker yoğurdun üretim yolculuğuna VR gözlükle yakından baktı

Vakıf Katılım

Türkiye’yi 43 yıldır lezzet ve tazelik ile buluşturan Eker, 20 - 22 Şubat 2020 tarihleri arasında Sheraton Grand Ataşehir'de gerçekleşen 7. Marmara Pediatri Kongresi’ne katıldı. Eker, fuar alanındaki standında yaptığı bir teknoloji uygulamasıyla pediatri doktorlarına Eker yoğurdun yolculuğuna yakından bakma fırsatı sundu. Doktorlar, VR gözlükle Eker fabrikasının içini ziyaret ederek, katkısız yoğurdun üretim aşamalarını deneyimledi.

 

 

Süt ve süt ürünleri sektörünün en sevilen markalarından biri olan Eker, en çok tercih edilen ürünlerinin başında gelen yoğurdun fabrika üretim sürecini paylaşmak için 7. Marmara Pediatri Kongresi’nde pediatri doktorlarıyla bir araya geldi.

 

 

20 - 22 Şubat 2020 tarihlerinde Grand Sheraton Ataşehir’de gerçekleşen kongrede standı ile yer alan Eker, yaptığı teknoloji entegrasyonu ile pediatri doktorlarına unutulmaz bir deneyim yaşattı. Eker standını ziyaret eden doktorlar, VR gözlükle fabrikanın içini uzaktan ziyaret ederek, yoğurdun üretim aşamalarına tanıklık etti. Eker'de üretilen lezzetli yoğurdun fabrikadaki yolculuğunu izleme fırsatı bulan doktorlar, VR gözlükle gelen görüntülerin keyfini çıkartırken bir yandan da endüstriyel yoğurdun katkısızlığı, ekşimeme özelliği, uzun raf ömrü gibi merak edilen konular hakkında bilgi alma fırsatı buldu.

 

 

Eker’in standı ayrıca lezzetli ürünleriyle de ilgi odağı oldu. Eker, yoğurt başta olmak üzere ayranlar, tatlı çeşitleri gibi her biri klasikleşmiş sevilen lezzetlerinin yanı sıra kefir ve probiyotik ürünleriyle de ziyaretçilerden tam not aldı.

 

Eker'in VR gözlük deneyimi ve lezzetli ürünleriyle renk kattığı 7. Marmara Pediatri Kongresi, "Ciddi Sorunlara Kolay Çözümler" ana temasıyla yapıldı. Kongrede çocuk sağlığını ilgilendiren temel konular ve sorunların ele alındığı konferans, açık oturum, forum ve panellerin yanı sıra, sözel sunumlar ve poster sunumları yer aldı.


Hibya Haber Ajansı