Mükemmel La Mer Deneyimi:Dünyanın en büyük Crème de la Mer enstalasyonu ile kendinizi şımartın

Mükemmel La Mer Deneyimi:Dünyanın en büyük Crème de la Mer enstalasyonu ile kendinizi şımartın

Vakıf Katılım

Dünyanın en büyük Crème de la Mer’i İstanbul Havalimanı’na geldi. La Mer, her yıl düzenlediği “Arrive Hydrated” kampanyası kapsamında ikonik Crème de la Mer nemlendiricisini İstanbul Havalimanı’nın ana gidiş salonunda beş metre yüksekliğinde dev bir Crème de la Mer enstalasyonuyla kutluyor. Göz alıcı enstalasyonun Avrupa'da ilk defa kurulacağı bu heyecan verici sergide ziyaretçiler, 20 Ocak - 16 Şubat tarihleri arasında ikonik cilt bakım markasının sürükleyici hikayesini ve benzersiz deneyimini keşfetme fırsatı bulacak. 

 

La Mer’in marka hikayesinin kalbinde yer alan yenileyici nemlendirici Crème de la Mer, ters giden bir deneyde yanıklara maruz kalan Dr. Max Huber’in 12 yıl boyunca yaptığı 6.000 deney sonucu yaratıldı. Crème de la Mer'in sırrı, Mucize İksir™ adlı hücre yenileyici bir iksirin şifalı niteliklerinde yatıyor. Denizden elde edilen yenileyici enerjilerle cildi besleyen krem, doğal ve genç görünümlü bir ışıltı yaratıyor.

 

İstanbul Havalimanı’nda düzenlenecek, tüm duyulara hitap eden Crème de la Mer sergisi, konukların dev bir kremin içine adım atmasıyla başlıyor. Deniz sesleri ve sualtı ışıklandırmasının yumuşak aydınlığı içinde ziyaretçiler La Mer’in okyanus hissi veren dünyasına davet ediliyor. Müşteriler, duyuları maksimum düzeyde uyaran dinamik enstalasyonlar şeklinde sunulan ve her biri yoğun, yumuşak, saydam, dengeli ve serin olmak üzere beş benzersiz La Mer nemlendiricisini temsil eden dokular arasında bir yolculuğa çıkıyor. Serginin diğer tarafında yer alan sayısız kremden oluşan Crème de la Mer duvarı ise ziyaretçilerinbenzersiz, unutulmaz anları yakalamaları için mükemmel bir ortam sunuyor.  

 

Konuklar, telefonlarından QR koduyla etkinleştirebilecekleri bir artırılmış gerçeklik deneyimiyle kendilerini La Mer nemlendirme sürecinin üç destinasyonuna taşıyabiliyorlar. Tüm destinasyonlar keşfedildikten sonra yolcular gittikleri yer neresi olursa olsun oraya tazelenmiş, canlanmış ve bir sonraki büyük yolculuklarına çıkmaya hazır olarak varmalarını sağlamak için bir ödül onları bekliyor olacak. Ziyaretçilere ayrıca Facebook ve WeChat'te kullanabilecekleri özel La Mer Arrive Hydrated™ fotoğraf filtreleri sunuluyor.  

 

La Mer’in Cilt Bakım Sanatı Uzmanları ayrıca özel danışmanlık vermek, nemlendirme ritüellerini tanıtmak, destinasyonunuza cildiniz nemlendirilmiş olarak varmanızı sağlayacak ipuçlarını paylaşmak ve cildin uçağın kalkışından inişine hatta ötesine kadar sağlıklı ve parlak görünmesini sağlamak için enstalasyonda hazır bulunacak. Yolcular, seçili La Mer ürünlerinde ücretsiz kişiselleştirme hizmetinden de yararlanabilecek. Her zaman olduğu gibi, uçuş öncesi hızlı bir Arrive Hydrated uygulaması için havaalanındaki La Mer standını ziyaret edebilirsiniz.  

 

Arrive Hydrated Ritüeli: 

 

1. Adım: The Treatment Lotion

o Cilt için gerekli enerjinin sıvı hali. Temas ettiği anda cildi yeniler, yumuşatır ve nemlendirir. Her La Mer uygulamasının ilk kilit adımı.

2. Adım: The Revitalizing Hydrating Serum

o Hafif ve tazeleyici serum cildi yoğun bir şekilde nemlendirir. Cildin erken yaşlanma belirtileriyle savaşmasına yardımcı olur.

3. Adım: The Eye Concentrate

o Göz çevresindeki koyu renkli alan için güçlü bir aydınlatıcı. Ultra lüks krem, göz altı halkalarının, derin çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü ciddi ölçüde azaltır.

4. Adım: Crème de la Mer

o Derin nemlendirme ile kuruluğu giderir. Doğal, sağlıklı bir ışıltı yaratan ultra yoğun krem.

Uçağa binmeye hazır olduğunuza göre uçuş sırasında nemlendirmenin önemini de unutmamalısınız. Travel Essentials seyahat ürünlerimizle destinasyonunuza tazelenmiş ve ışıltılı bir şekilde varabilirsiniz!

 

Travel Essentials:

  • The Concentrate:
    • Seyahatler için ideal olan, Mucize İksir™ içeren bu güçlü konsantre, yorgun cildi anında yeniliyor.
    • Kızarıklık ve tahriş görünümünü hafifletmeye yardımcı olur. Cildiniz sağlıklı ve canlı görünürken daha güçlü ve esnek hissedecek!
  • The SPF 50 UV Protecting Fluid PA +++:
    • Günlük SPF 50 ihtiyacınız!
    • Bu lüks, hızla emilen losyon, cildi her gün maruz kalınan UV ışınlarına ve gelecekte oluşacak renk bozulmalarına karşı yardımcı olur.
  • The Luminous Lifting Cushion Foundation SPF 20:
    • Hareket halindeyken rötuş için doğal ışıltı veren, hafif ve tekrar uygulanabilen bir fondöten.
    • La Mer'in cilt bakımına faydalı içerikleriyle dolu olduğu için cildin nemlendirilmiş ve yenilenmiş hissetmesini, taze ve doğal görünümlü renkleriyle sağlıklı ve ışıltılı görünmesini sağlar.
    • Sünger aplikatörü veya fondöten fırçası ile uygulayın.
      • Hafif kapatıcı etki için hafifçe sürün.
      • Daha yoğun kapatıcı etki için cilde eşit bir şekilde dağıtın


Hibya Haber Ajansı