BiLira,“Bize Her Şeyi Sorabilirsin” etkinlik serisine 23 Nisan’da başlıyor

BiLira,“Bize Her Şeyi Sorabilirsin” etkinlik serisine 23 Nisan’da başlıyor

Vakıf Katılım

Türk Lirası tarafından desteklenen, herkese uyumlu ve güvenilir ilk stabil kripto para birimi olan BiLira, Türkiye’yi geleceğin finans dünyasına hazırlamak ve farkındalık yaratmak için çeşitli bilgilendirme ve eğitim seanslarına #evdekal günlerinde “online” olarak devam ediyor.BiLira, 23 Nisan 2020 tarihinde başlayacağı “BiLira: Bize Her Şeyi Sorabilirsin” canlı yayın serisi ile geleceğin finans ve para dünyasını merak eden herkesi bilgilendirecek.

Herkesin geleceğin finans dünyasında eşit haklara sahip olması ve merkeziyetsiz internet – dağıtık finans kavramı ve ürünleri ile bağlantı kurabilmesi amacıyla geliştirilen BiLira, dünyanın ve ülkemizin COVID-19 salgını döneminde kullanıcıların sorularını yanıtlamaya hazırlanan özel etkinlik serisine başlıyor. “BiLira: Bize Her Şeyi Sorabilirsin” isimli etkinlik serisinin ilki 23 Nisan 2020 tarihinde 17:00’da başlıyor. Canlı olarak yayınlanacak olan etkinlik öncesi katılımcılar, merak ettiği soruları önden de paylaşabilecek. Önden sorularını iletmek isteyen kullanıcılar için: https://forms.gle/NSjZsXBf21tLJWH77

Kullanıcıların canlı yayında sormak istedikleri tüm soruları online chat ortamında sorabilecekleri etkinlikte BiLira COO’su Vidal Arditi, COVID-19’un bugünü nasıl etkilediği, geleceğin finansının temel kavramı olan “Merkeziyetsiz Finans” – “#DeFi” kavramının şu anı nasıl etkilediği, dijital paraların geleceği gibi konular hakkında konuşacak.

BiLira COO’su Vidal Arditi BiLira olarak hedefimiz, blokzincir ve kripto para dünyasının kapılarını, bu konu hakkında hiçbir deneyimi olmayan insanlara açmak. Bunun özellikle dünyanın her anlamda dönüşümün çok hızlı bir şekilde eşiğine sürüklendiği bugünlerde farkındalık eğitimleri ve toplantıları olarak yapmak bizim için çok önemli” açıklamasını yaptı.

BiLira, kullanıcılarına her zaman, 1 Türk Lirası karşılığında 1 BiLira satın alabilmelerini ve 1

BiLira’yı 1 Türk Lirası olarak nakit paraya dönüştürebilmelerini sağlıyor. Ethereum ağı üzerine kurulu ilk stabil kripto para birimi olan BiLira, tüm ERC-20 standart dijital cüzdanlarla uyumlu altyapıya sahip.

“BiLira: Bize Her Şeyi Sorabilirsin” etkinliği 1. Bölüm: Stabil Kripto Paralara Giriş

Tarih: 23 Nisan 2020, 17:00

Yer: Etkinlik günü BiLira sosyal medya hesaplarından duyurulacaktır: https://twitter.com/BiLira_Official

Sorular için: https://forms.gle/NSjZsXBf21tLJWH77


Hibya Haber Ajansı