Lexus LC yeni rengiyle daha da büyüleyici

Lexus LC yeni rengiyle daha da büyüleyici

Vakıf Katılım

Premium otomobil üreticisi Lexus, yüksek kalitedeki işçiliğini kullanarak Super Coupe LC ürün gamına yeni bir versiyon kattı. LC Coupe’nin karnelyan taşı gibi yeni kırmızı-turuncu tonlarına sahip “Blazing Carnelian” isimli boyası, aracın dinamik çizgilerini daha da ön plana çıkarıyor.

Kullanıcılar, LC’nin bu renk temasına sahip modelinin kabinini de aynı şekilde çarpıcı döşemelere sahip “Manhattan Orange” temasıyla kombine edebiliyorlar.

Lexus tasarımcılarının kendi araç renklerini tasarlama özgürlüğünün keyfini çıkarmasıyla birlikte, ortaya böylesine özel bir boya çıktı. Yeni boyanın taslaktan üretime geçmesi için 2 yıllık bir geliştirme sürecine ihtiyaç duyuldu.

Aracın üstün performansıyla uyum içerisinde olan yeni Blazing Carnelian renginin görsel kalitesi, yüksek doygunluğa sahip baz katmanlar dahil olmak üzere çoklu kat uygulamasıyla elde edildi. Bu sayede farklı açılardan LC’nin tüm kıvrımlı hatları ve aerodinamik çizgileri ortaya çıkıyor.

Yılda iki defa, batan güneşin tüm ana cadde üzerinden seyredilmesiyle ünlenen Manhattan Günbatımı’ndan ilham alarak yapılan kabinde ise, birçok özel detay var. Kapı panellerinden, koltuklara ve tavana kadar meşhur gün batımının rengine yer verildi.


Hibya Haber Ajansı