REHAU, ARDEX işbirliğiyle her mekanda yerden ısıtma mümkün olacak

REHAU, ARDEX işbirliğiyle her mekanda yerden ısıtma mümkün olacak

Vakıf Katılım

Yapı teknolojileri alanında lider firmalardan biri olan REHAU, ARDEX markasıyla önemli bir işbirliğine imza attı. Yerden ısıtmalı zeminler için son teknolojileri sunan ARDEX - REHAU işbirliğiyle her mekanda yerden ısıtma gerçekleştirilebilecek.

 

ARDEX’in gelişmiş zemin ürünleri ve REHAU’nun kolay uygulanan yerden ısıtma sistemleri hızlı ve güvenli yenileme çözümleri sunuyor. Rautherm Speed Plus Renova sistemi ARDEX zemin ürünleri ile birlikte kullanılarak her mekanda yerden ısıtmayı mümkün hale getiriyor. Yenileme projelerinde yerleri kırıp dökmeden, evdeki tadilat masrafını ve inşaat atığını en aza indirerek hızlı, pratik ve etkin bir çözüm sunduklarını dile getiren REHAU Yapı Tekniği Bölümü Türkiye ve Türki Cumhuriyetler Satış Direktörü H. Arda Özer, kablosuz oda termostatları ile dileyen kullanıcılara cep telefonundan kontrol edilebilir sıcaklık sayesinde maksimum yakıt tasarrufu da sağladıklarını belirtti. Sistemin, yükseklik kotu sıkıntısı yaşayan projeler için de alternatif bir çözüm oluşturduğunu ifade eden Özer, bu sayede her mekanda yerden ısıtmanın uygulanabilir hale geldiğini açıkladı.

 

 

Rautherm Speed Plus Renova sistemi, ARDEX zemin ürünleri ile birlikte kullanılarak komple yerden ısıtma için sadece 16 milimetre gibi çok düşük bir kalınlıkta çözüm sunuyor. Sistem, sağlam ve çatlaksız bir zemine yapıştırılmış delikli tasarımda olan özel şilte üzerine uygu­lanıyor. Uygulamadan kısa bir süre sonra zemin üzerinde yürümek ise mümkün hale geliyor. Uygulamadaki ARDEX K 22 TF ve ARDEX K 60 kendinden yayılan yüksek mukavemetli ince şap ürünleri ise düşük emisyonlu olduğu için çevre dostu olma özelliği taşıyor.

 


Hibya Haber Ajansı