Legrand SalbeiTM&SalbeiTMselection anahtar-priz serisi ile evinizi renklendirin

Legrand SalbeiTM&SalbeiTMselection anahtar-priz serisi ile evinizi renklendirin

Vakıf Katılım

  • Daha çok renk, daha kullanışlı çözümler
  • Pratik, hızlı ve kusursuz montaj
  • Uyum ve konfor

Estetiğin, kalitenin ve renk çeşitliliğinin daha hesaplı olarak Legrand’ın kalitesiyle bir araya geldiği SalbeiTM&SalbeiTMselection serisi, modern ve minimalist tasarımıyla ön plana çıkıyor.

 

 

Dünyanın referans olarak gösterdiği Legrand kalitesini, sade bir şıklıkla birlikte sunan SalbeiTM&SalbeiTMselection anahtar-priz serisi, estetik tasarımı ve kolay montaj özellikleriyle fark yaratıyor.

 

Hayatınıza renk katan çözümler

Fiyatın yanı sıra kalitenin de önemli olduğu her tür projeye uyumluluğuyla ön plana çıkan SalbeiTM&SalbeiTMselection, renk çeşitliliği sayesinde kullanıcısına modern ve minimalist tasarımın kapılarını açıyor. Yaşam alanlarının tasarımında son trendleri yakalamak isteyenler için eşsiz bir seçenek olan SalbeiTM&SalbeiTMselectionklasik oymalı mobilyalardan modern köşe takımları ve TV gruplarına kadar tüm seçim ve zevklere aynı anda hitap etmesiyle dekorasyonda fark yaratmanızı sağlıyor. Gelişmiş işlevleri ve kolay montaj özellikleriyle yaşam alanlarındaki tüm ihtiyaçları karşılayan SalbeiTM&SalbeiTMselection anahtar-priz serisi; beyaz, bej, alüminyum, antrasit, şampanya, altın, roze, füme ve inci beyazı renk seçenekleriyle bu kış da yaşam ve çalışma alanlarınıza hareket getirecek.

 

Salbei ile Legrand, yaşam ve çalışma alanlarının dekorasyonunda fark yaratmak isteyenlerin öncelikli tercihi olacak.

 


Hibya Haber Ajansı