Galaxy Tab S6 Lite şimdi Microsoft 365 Bireysel aboneliği ile birlikte

Galaxy Tab S6 Lite şimdi Microsoft 365 Bireysel aboneliği ile birlikte

Vakıf Katılım

1 Mayıs itibariyle geçerli olacak kampanya kapsamında Samsung’un eğlence, iş ve eğitim için tasarlanan yeni Galaxy Tab S6 Lite tabletini satın alanlar, 1 yıllık Microsoft 365 Bireysel aboneliğine de sahip olacaklar.

 

Samsung’un 1 Mayıs itibarıyla satışa çıkan, eğlencenin yanı sıra iş ve eğitim için de tasarlanan yeni, şık ve kullanışlı Galaxy Tab S6 Lite (P610, WIFI model) tabletini satın alanlar, 1 yıllık Microsoft 365 Bireysel aboneliğine sahip olacaklar.

 

Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin Galaxy Tab S6 Lite tabletini kampanyaya katılan satış noktalarından veya online mağaza (https://shop.samsung.com/tr) üzerinden satın aldıktan sonra sahip olacakları Microsoft 365 ürünü içerisinden çıkan kodu setup.office.com adresinde yer alan yönergeleri okuyarak 1 yıllık aboneliklerini aktive etmeleri yeterli oluyor.

 

Yeniden tasarlanan S Pen ile üretkenliğinizi ve verimliliğinizi artırın

Geniş ekranı, ince ve kompakt gövdesi ve kutu içerisindeki yeniden tasarlanmış S Pen’i ile Galaxy Tab S6 Lite, hızlı not almak ve sevdiğiniz içeriklerin keyfini çıkartmak için ideal bir tablet olarak öne çıkıyor. S Pen’in yenilenen tasarımı, kullanımını normal bir kalemdeki kadar kullanışlı ve konforlu hale getiriyor. Sadece 7,03 gram ağırlığındaki S Pen, hafif ve kullanımı kolay bir ürün. Arttırılmış hassasiyeti ve 0,7 mm’lik kalem ucu, not alırken, ders çalışırken ve çizim yaparken daha doğru sonuçlar sağlıyor. Çalışmalarınızı ve fikirlerinizi kaydetmeyi bitirdiğinizde, S Pen manyetik olarak tabletin sağ köşesine takılıyor. Böylece kaybetme endişesi yaşamadan kullanılabiliyor. Ayrıca Galaxy Tab S6 Lite’taki S Pen’in pilsiz çalışma özelliği sayesinde kullanım sırasında pilin biteceğine dair endişeleriniz de azalıyor. S Pen ve Samsung Notes kullanarak, elle aldığınız notları anında dijital metin haline getirebilirsiniz. Etiketler üzerinden notlarınızı kolaylıkla kategorilere ayırın ve arayın, önemli bölümleri öne çıkarın ve yüzde 300’e varan yakınlaştırma özelliğiyle notlardaki içeriği büyütün. Tüm notlarınız kolaylıkla PDF, JPEG resmi, metin dosyası ya da Microsoft Word belgesi olarak dışa aktarılabiliyor. 10,4” ekranı ve ince çerçevesiyle Galaxy Tab S6 Lite, geniş ve sürükleyici bir ekranın gücünden yararlanıyor. 4 aylık Youtube Premium üyelik hediyesi ile gelen Galaxy Tab S6 Lite, hafif ve kompakt tasarımının sunduğu kolay taşınabilirlik sayesinde dilediğiniz her yerde farklı görevleri yerine getirmek, not almak, video ya da film izlemek için ideal bir tablet.

 

Daha büyük tablet ekranı için optimize edilmiş One UI'nin en son sürümüyle donatılmış Galaxy Tab S6 Lite, kullanımı daha kolay bir görsel ara yüze ve basitleştirilmiş gezinti araçlarına sahip. Bu sayede birden fazla uygulama arasında sorunsuz ve zahmetsiz geçiş yaparak elinizdeki işe odaklanabiliyorsunuz.

 

Microsoft 365 uygulamaları artık daha akıllı

Yapay zekâ teknolojileri ile güçlenen yeni Microsoft 365, zamanınızı en iyi şekilde değerlendirmek ve uzaktan bağlantı kurmak gibi hızla değişen tüketici ihtiyaçlarına hitap ediyor. Microsoft 365 ürün ailesi içinde Word, Excel, PowerPoint, Skype, Outlook, OneNote ve kişi başına 1 TB bulut depolama alanı sunan OneDrive bulunuyor. Bugün 20’den fazla dilde kullanılabilen Microsoft Düzenleyici’ye artık Word, üzerinden erişilebiliyor. Okul için ödev hazırlarken, blog makalesi yazarken yazım denetimi ve temel dil bilgisi gibi başlıca Düzenleyici özellikleri sayesinde, kullanıcılar kendilerini en iyi şekilde ifade edebiliyor. Bu özellikler kullanıcılara daha açık ve net ifadelerle yazmayı sağlayacak gelişmiş dil bilgisi ve stil iyileştirmeleri de sunuyor. PowerPoint içinde sunulan PowerPoint Tasarımcısı da zaman kazandıran ve yaratıcılığı zenginleştiren yeni özelliklerle donatıldı. Örneğin, metinler tek tıklamayla şık bir zaman çizelgesine dönüştürülebiliyor. Slaytlara resim eklendiğinde, tasarımcı otomatik olarak aralarından seçim yapılabilecek slayt düzeni önerileri sunuyor. Etkileyici ve yaratıcı belgeler oluşturmak için, Microsoft 365 abonelerine Getty Images’taki 8.000’den fazla resim, 175 video ile 300 yeni yazı tipi ve 2.800 yeni simge sunuldu. PowerPoint Tasarımcı özelliğinin yanında, bu yeni içerikler Word ve Excel’de de kullanılabiliyor. Ayrıca yenilenen Outlook’ta hem iş hem özel hayattaki planlanmış görevler tek yerden yönetilebiliyor, kişisel takvim iş takvimine entegre edilebiliyor.

 

Kampanya hakkında detaylı bilgi için: https://shop.samsung.com/tr/galaxy-tabs6-lite?product_id=4082
Hibya Haber Ajansı